zondag 26 september 2010

Vakantie is vooruitzien?

We zijn nu alweer bijna drie weken zigeunertje aan het spelen. Je doet eigenlijk niets anders dan wat slapen, fietsen, wandelen, terrasjes zitten, bergen beklimmen, te veel eten en niet trainen. Vooral dat laatste mis ik toch wel erg snel. Die Federweisser, Zwiebelkuchen, Weinfeste, Schnitzel, Weinprobe, Choucroute, Flammenkuche en Dégustation du Vin hebben we nu wel genoeg gehad. We hebben de hele Moezel en de halve Rijn aan ons voorbij laten trekken. Ik verlang weer naar die stink-Maas, de roest moet van de stoot- en slingerkogel worden afgespuugd, de laatste loodjes van het seizoen 2010 nodigen uit. Nog een paar dagen naar de Sûr in Luxemburg, even goedkoop tanken, nog even lekker eten in Reisdorf.

Intussen lopen buiten ons om de voorbereidingen voor de Douwe-Smit-Trofee. Wat dat is, kom maar eens kijken op 30 oktober vanaf 10:00 uur op sportpark de Wijher in Roermond.

Ik ben er eigenlijk niet klaar voor, maar heb er wel ontzettend veel zin in.

1 opmerking:

Leonie zei

Je hebt gelijk: Vakantie is Vooruitzien. Ook hier een forse trainingsachterstand.
Ik heb me laten vertellen (lees: wijs maken) dat "rust-nemen" en "zigeunertje spelen" soms belangrijker kan zijn dan trainen. :) Daar houd ik me dan maar aan vast.

Wij gaan volgende week nog een midweekje rust nemen en zullen zaterdag afreizen voor de Douwe Smit-trofee.

De beloofde 30 meter met slingeren zullen er niet in zitten. Anderzijds: het meedoen aan de DST is toch een eerbetoon aan die bijzondere man.

Tot zaterdag!