woensdag 22 oktober 2008

Nieuw record!!


Zondag 19 oktober was een héle lange dag in Alken. Om 8 uur wegrijden van huis want om 10 uur begint de werpvijfkamp. Het was lekker weertje, gezellige mensen die Belgen, maar na elk nummer een pauze van ´n uur is wat overdreven. ´s Avonds om 6 uur waren we klaar, weer in de laatste poging een nieuw record! Na de administratieve rompslomp op naar Wipperfürth, maar wat viel dat tegen. Vóór Keulen een uur in de file en tot overmaat was het Leverkusener Kreuz compleet afgesloten. Marijke moest op de kaart een weg binnendoor zoeken. Heel laat en heel moe kwamen we aan in Hotel Napoleon.
Vandaag stond te lezen op de site van de Atletiekunie: "Werper Jan Titulaer (M60) heeft zijn toch al fraaie seizoen zondag 19 oktober nog extra glans gegeven. De sinds 1 oktober voor Scopias uitkomende 61-jarige Baarloër verbeterde in het Belgische Alken zijn nationale record gewichtwerpen met 4 cm tot 17,14. Hij kwam met kogelslingeren tot 45,25, een verbetering van het persoonlijk record met 1,66 meter en klom op de allertijdenlijst naar plaats 2."
Het was dus ondanks het lange wachten en de files een gedenkwaardige dag. De overige prestaties waren: kogelstoten 12.35, discus 34.64, speer 34.13 en het puntentotaal werpvijfkamp 3969 punten.

Geen opmerkingen: